ForceTweet, menselijke automatisering!

Geplaatst op door Diego Voors

Je zult je wel afvragen wat dat is, menselijke automatisering. Bij ForceTweet bedoelen we hiermee dat het systeem bepaalde handelingen voor jou automatiseert, maar dat je dit nog volledig in de hand hebt en het voor mensen ‘buitenaf’ lijkt alsof jij deze handelingen zelf uitvoert. De gebruikers van ForceTweet weten wel beter natuurlijk, dit regelt het systeem allemaal.

Een voorbeeld van de menselijke automatisering van het systeem is bijvoorbeeld het versturen van Direct Messages naar nieuwe volgers. Het systeem checkt eens in de zoveel tijd op nieuwe volgers van jouw Twitteraccount. Wanneer er een nieuwe volger is, stuurt het systeem niet direct een bericht naar deze volger, anders zou het lijken alsof je de hele dag aan het checken bent, iets dat het systeem wel voor je doet! In plaats van direct een bericht te versturen, plant het systeem een ‘actie’ in over een aantal uur (door de gebruiker in te stellen). Na deze tijd, stuurt het systeem de nieuwe volger automatisch een Direct Message. In dit bericht is het zelfs mogelijk de persoon bij zijn/haar naam te noemen, zo wordt het nog persoonlijker.

Tevens is het mogelijk om het systeem te laten ‘slapen’, zodat er geen berichten in de nacht worden verstuurd, jij zit immers ook niet 24 uur per dag achter de pc je nieuwe volgers te verwelkomen. Zodra het weer ochtend is, worden de berichten weer verstuurd.

Bovenstaande is slechts één van de voorbeelden van menselijke automatisering in ForceTweet, jouw volgers hoeven immers niet te weten dat jij bepaalde handelingen slim hebt geautomatiseerd!

Geplaatst in Uitleg | Tagged , , , , | Laat een reactie achter

Automatisch privéberichten sturen

Geplaatst op door Diego Voors

Vanaf vandaag is het mogelijk nieuwe volgers automatisch een privébericht te sturen. Handig om te bedanken voor het volgen of de nieuwe volger te wijzen op je website.

Om het automatische bericht wat natuurlijker over te laten komen, kun je deze personaliseren door de naam van de nieuwe volger in het bericht te voegen. Tevens kun je een minimale ‘wachttijd’ instellen, dit is de tijd die minimaal tussen het moment van volgen en het versturen van het bericht moet zitten. Ook kun je instellen dat er ’s nachts geen bericht wordt verstuurd.

Links worden automatisch ingekort voor optimale benutting van het aantal karakters!

Hieronder een voorbeeld van mijn instellingen;

Geplaatst in Updates | Tagged , , , , | Laat een reactie achter

Snapshots maken van je account statistieken

Geplaatst op door Diego Voors

Vaak wil je nauwkeurig volgen hoe het gaat met het aantal volgers van je Twitter account. Op het moment dat je het account koppelt aan ForceTweet wordt de huidige status van dit account opgeslagen als ‘snapshot’. Een snapshot is een momentopname van het aantal tweets, het aantal accounts dat jij volgt en het aantal accounts die jou volgen.

Door tussentijds snapshots te maken kun je gemakkelijk zien hoeveel progressie je maakt met je account en in welk tijdsbestek. Lees verder →

Geplaatst in Updates | Tagged , , , | Laat een reactie achter

ForceTweet Blog

Geplaatst op door Diego Voors

Om alle (potentiële) klanten op de hoogte te houden omtrent de laatste ontwikkelingen hebben wij dit blog in het leven geroepen. Momenteel is ForceTweet nog in bètafase en wordt het systeem door enkele personen getest.

De functies die op dit moment werken zijn; Lees verder →

Geplaatst in Updates | Laat een reactie achter